Drie jonge jongens beroofd door drie oudere jongens in Heemstede

Normal zijkant politieauto met logo

Op de Cruquiusweg heeft zaterdagavond omstreeks 21.30 uur een beroving plaatsgevonden. Drie jonge jongens moesten geld en goederen afstaan aan drie dreigende verdachten. Nadat de slachtoffers hun goederen af hebben moeten geven, moesten twee van hen ook nog onder dwang naar de Binnenweg om geld te pinnen van hun bankrekening.

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen van het voorval en de verplaatsingen. De vijf jongens hebben zich met vijf fietsen verplaatst en waren ongeveer 21.45 uur op de Binnenweg bij de pinapparaten van de ING- en Rabobank. Met name een ouder stel was in de buurt van de ING-bank, de politie roept hen op zich te melden via 0900-8844. Ook andere getuigen zijn van harte welkom, net als eventuele beelden van de verplaatsingen tussen de Cruquiusweg en Binnenweg. Beelden van dashcams uit die buurt op dat tijdstip kunnen ook de politie behulpzaam zijn bij het oplossen van het misdrijf. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021011134.

De jongens hebben aangifte gedaan en hen wordt slachtofferhulp aangeboden.

 

 

 

 

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
22:09

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief