Politie zoekt getuigen na straatroof in Haarlem

3 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Ekamastraat in Haarlem. Het incident vond zaterdagavond plaats, rond 21.30 uur. Een jongen werd daar beroofd vlakbij de voetbalkooi tussen de twee flatgebouwen aan de Ekemastraat.

Details van het incident

De jongen was aan het fietsen toen een man de doorgang versperde. De dader eiste de bezittingen van het slachtoffer op en ging er vervolgens vandoor. De verdachte liep in de richting van de Ekemastraat en heeft mogelijkerwijs een zwarte scooter, zonder windscherm, gebruikt om te vluchten.

Signalement van de verdachte

Het signalement van de verdachte is als volgt: man, tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 175 cm lang, kort, zwart gemillimeterd haar, zwarte snor, klein zwart sikje, zwarte glanzende jas (mogelijk van het merk Moncler), capuchon op, zwarte spijkerbroek met rafelige plekken en zwarte sneakers (mogelijk van het merk Dior B22). De verdachte heeft hangende oogleden en een platte neus.

Mensen die meer informatie hebben over de man in combinatie met de zwarte scooter, worden verzocht contact op te nemen met de politie.