Getuigen gezocht van beroving Haarlem

Normal zijkant politieauto met logo  1
Afbeelding: Politie

De politie onderzoekt een beroving van een groep minderjarige jongens door twee donker geklede personen zondagmiddag op de Van Limburg Stirumstraat. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Rond 17:15 uur fietsten vijf jongens over het fietspad vanaf de Leidsevaart in de richting van de Van Limburg Stirumstraat, toen aan het einde van het fietspad twee jongemannen de weg blokkeerden. Zij bedreigden de groep en dwongen de jongens om hun spullen af te geven. Daarna gingen de twee daders op de fiets ervandoor in de richting van de Leidsevaart. Direct na de beroving heeft de gealarmeerde politie gezocht in de omgeving maar de daders niet meer aangetroffen.

Signalement
De daders werden geschat op ongeveer 16 jaar oud en 1,80 meter lang. Zij droegen beide een donkere jas met capuchon, donkere kleding, zwarte handschoenen en een zwart mondkapje. Eén van hen had een blanke huidskleur en de ander was licht getint.

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt deze beroving en is op zoek naar getuigen. Heeft u aan het einde van de middag iets verdachts gezien in de omgeving van de Van Limburg Stirumstraat? Heeft u de mogelijke daders gezien voor of na de beroving? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
22:00

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief