Getuigen gezocht voor straatroof Engelandpark in Haarlem

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Maandagavond 7 december rond 18 uur werd een 34-jarige man uit Haarlem in het Engelandpark in Haarlem slachtoffer van een straatroof. De Haarlemmer kreeg een klap van achter, waardoor hij ten val kwam. De dader maakte vervolgens een zwarte rugtas met inhoud buit en is weggereden op een scooter.

Signalement

De dader is een man van ongeveer 20 jaar, droeg een pet, een donkere broek en een donkere lange winterjas. De dader reed op een donkere scooter. Na de beroving reed hij vanuit het Engelandpark richting Heemstede weg.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van de straatroof of heeft u iemand gezien op maandag 7 december rond 18 uur die voldoet aan het signalement? Neem dan contact op met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
21:49

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief