Getuigen straatroof gezocht in Haarlem

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Een 13-jarige jongen is maandagmiddag omstreeks 17.40 uur beroofd van zijn tasje op de Overtonstraat. Hij liep over de stoep toen zijn weg werd geblokkeerd door een drietal jongens. Zij bedreigden hem met een mes en werd gedwongen zijn tas af te staan. Daarna kon het slachtoffer wegrennen.

De verdachten maakten gebruik van een scooter van het merk Vespa, zwart van kleur met gele accenten. Er zat een blauwe kentekenplaat op. De verdachten reden weg in de richting van de Middenweg.

De politie is op zoek naar de verdachten. Van hen kan gezegd worden dat  twee van hen een zeer donkere huidskleur hebben en beiden 1.70 a 1.80 meter lang. Ook droegen beiden een zwart trainingspak. Een van hen had rastahaar en droeg een oorsieraad. De derde verdachte was lichter getint, kleiner doch voller van postuur, en droeg onder meer een witte joggingbroek.

Heeft u iets gezien van dit voorval, bel dan 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
21:47

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief