Mogelijk geschoten op parkeerplaats in Haarlem

Normal 4037569091 459b91903b o

Donderdag rond 19.00 uur kreeg de politie een melding dat op een parkeerplaats aan de Planetenlaan, geschoten zou zijn. Hierna zou een auto met twee inzittenden zijn weggereden.
Toen politieagenten arriveerden, kregen zij van een oplettende getuige een kenteken door. Deze auto werd kort daarna, met een ingeslagen voorruit, aangetroffen in de Solostraat. Vervolgens kwam de 22-jarige auto eigenaar uit Velsen-Noord uit een woning gelopen en werd door de politie aangehouden. Bij de verdachte werd geen vuurwapen aangetroffen. Ook in de woning waar de Velsenaar uit kwam lopen, werd niets gevonden. Naar de tweede inzittende werd onder andere met behulp van de politiehelikopter gezocht, maar deze werd niet meer aangetroffen.

Voorruit auto vernield

Het voorruit van de auto werd vernield door een jongeman die daarna de nabijgelegen supermarkt zou zijn ingelopen. Hier verklaarden aanwezigen in de winkel dat de man een wondje had aan zijn been en vlak daarna het pand weer verliet. De politie maakte ook naar deze persoon een zoekslag in de omgeving. Maar ook hij werd niet meer gevonden.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
22:25

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief