Overval op restaurant Haarlem

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie doet onderzoek naar een gewapende overval in een restaurant aan de Amsterdamstraat in Haarlem vrijdagavond rond 20.45 uur. Twee personen liepen met gezichtsbedekking het restaurant in en bedreigden een medewerkster van het restaurant. De bedreigde medewerkster rende direct de keuken in en is niet gewond. Ze is wel erg geschrokken en haar wordt slachtofferhulp aangeboden.

Van één verdachte is het volgende signalement bekend: Man, ongeveer 20 jaar oud, 1.75 a 1.80 meter lang, normaal postuur, licht getinte huidskleur, shawl of trui voor zijn mond, zwarte muts en jas.

De verdachten zijn lopend weggegaan via de Zuidpolderstraat in de richting van de Teylerstraat. 

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit dit formulier onder vermelding van 2020040503.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
22:07

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief