Overval op telefoonwinkel Rivieradreef in Haarlem

Normal politie embleem

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een telefoonwinkel aan de Rivieradreef in Haarlem. Getuigen kunnen zich melden op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 10.45 uur kreeg de politie melding dat er een overval was gepleegd. Ter plaatse bleek dat twee mannen de telefoonwinkel waren binnengekomen. Zij droegen gezichtsbedekking en waren in het zwart gekleed. De mannen bedreigden het personeel met een (mogelijk) vuurwapen en eisten telefoons.

Na de overval gingen de mannen er rennend vandoor in de richting van de Laan van Osnabrück. In deze omgeving zijn zij vermoedelijk op een scooter gestapt. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie is op zoek naar getuigen, met name klanten die in de winkel aanwezig waren ende winkel uit zijn gevlucht en personen die na de overval nog een stuk achter de verdachten zijn aangerend.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
21:30

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief