Politie zoekt getuige van beroving in Haarlem

Normal aangepastpolitieauto

Haarlem - De politie doet onderzoek naar een beroving van twee minderjarige jongens, zondagmiddag rond 16.35 uur in het Engelandpark.

De twee jongens hadden met een onbekende via internet een afspraak gemaakt om illegaal vuurwerk te kopen. Toen zij in het Engelandpark waren, werden zij echter bedreigd en beroofd van hun geld en overige kostbaarheden. Dit gebeurde door een aantal jongemannen die deel uitmaakten van een groep van vijf personen.

De recherche onderzoekt deze beroving en is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben van de beroving in het Engelandpark zondagmiddag, of mensen die andere informatie hebben over de daders.

Van het vijftal is het volgende signalement bekend: alle vijf zijn in de leeftijd van 16-18 jaar, droegen donkere tot zwarte kleding, een van hen was blank en vier hadden een lichtgetint uiterlijk. Een van hen had zwart lang haar en een ander was in bezit van een scooter van het merk Zip en hij droeg een systeemhelm.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
22:16

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief