Politie zoekt getuigen autobranden Haarlem

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke brandstichting in de nacht van maandag op dinsdag aan de Nico van Suchtelenstraat en de Engelandlaan in Haarlem.

Omstreeks 23.55 uur kreeg de politie melding van een voertuigbrand aan de Nico van Suchtelenstraat. Toen agenten arriveerden bleek een auto in brand te staan. De gealarmeerde brandweer kon het vuur blussen. Rond 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een auto aan de Engelandlaan in brand stond. Ook hier werd het vuur door de brandweer geblust

De politie doet onderzoek naar de brandoorzaak en houdt ernstig rekening met brandstichting.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze voertuigbranden. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Nico van Suchtelensraat of de Engelandlaan? Of heeft u andere informatie over deze zaken? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
23:07

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief