Ruim honderd boetes bij twee illegale feesten in Velserbroek en Haarlemmerliede

Normal politie

De politie heeft zaterdag op zondagnacht een illegaal feest gestopt in een bunker vlakbij de Westbroekerplas in Velserbroek. Bij de bunker hadden zich tientallen mensen verzameld.

Van zoveel mogelijk aanwezigen werden de gegevens genoteerd. Een boete zullen deze personen later thuis gestuurd krijgen. Later in de nacht heeft de politie ook een eind gemaakt aan een illegaal feest bij een viaduct aan de Haarlemmerstraatweg / A200 ter hoogte van Haarlemmerliede. Ook daar werden de gegevens van de aanwezigen genoteerd. Ruim twintig personen kunnen een boete thuis verwachten.

Streng optreden

De politie zal samen met partners streng optreden tegen illegale feesten. Mensen met informatie over dit soort feesten kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Vermoedens van illegale feesten (zoals voorbereidingshandelingen) kunnen ook worden doorgegeven.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
18:07

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief