Wielrenner ernstig gewond na aanrijding in Vijfhuizen

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Op maandag 12 oktober is een wielrenner ernstig gewond geraakt na een verkeersongeval op de kruising Zwanenburgerdijk en de Spaarnwouderweg in Vijfhuizen. De bestuurder van het voertuig is na de aanrijding doorgereden maar heeft zich later gemeld bij de politie.

Het verkeersongeval gebeurde tussen 15:45 en 15:50 uur. De 49-jarige wielrenner uit Haarlem kwam op de kruising Zwanenburgerdijk en de Spaarnwouderweg in aanrijding met het voertuig. Het slachtoffer raakte door het ongeval ernstig gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de partner van het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig heeft zich later op de dag gemeld bij de politie. Het voertuig is in beslag genomen, de VOA (Verkeersongevallenanalyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het ongeval. Bent u getuige geweest? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dat kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Adverteren op Haarlem Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Haarlem Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlem
17:49

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief